loading...
بروزترین وبسایت در رزبلاگ
admin بازدید : 111 دوشنبه 14 تیر 1395 نظرات (0)


اگر اندازه‌ی صفحه نمایش گوشی‌مان را در نظر بگیریم، یک سانتی‌متر اصلا دقیق نیست. «آدیتیا کلسا»، یک دانشجوی ارشد در دانشگاه MIT و از نویسندگان این مقاله‌ی پژوهشی می‌گوید هنوز فناوری آنها برای کاربردهای مصرفی و روزمره به اندازه‌ی کافی دقیق نیست.

اما او معتقد است که دقت این سیستم با داده‌های بیشتر افزایش می‌یابد. اگر این اتفاق بیفتد، ردیابی چشم بسیار فراگیر و مفید می‌شود. در حالت عادی، این تکنولوژی گران‌قیمت است و سخت‌افزار مورد نیاز آن طوری نیست که بتوانیم این قابلیت را به گجت‌هایی مثل گوشی و تبلت اضافه کنیم. به کمک این تکنولوژی می‌توانیم بدون نیاز به تپ یا سوایپ کردن بازی کنیم یا در گوشی‌مان گشت و گذار کنیم.

محقققان کارشان را با ساخت اپلیکیشنی به نام GazeCapture برای آیفون شروع کردند. این اپلیکیشن درباره‌ی نحوه‌ی نگاه مردم به گوشی‌هایشان داده‌هایی جمع‌آوری می‌کرد. به این صورت که نقطه‌های پر جنب و جوشی روی صفحه‌ نمایش به کاربران نشان داده می‌شد و دوربین جلوی گوشی نگاه آنها را ضبط می‌کرد.

 

اخبارتکنولوژی,خبرهای تکنولوژی,گوشی هوشمند

 

کلسا می‌گوید تاکنون حدود ۱۵۰۰ نفر از اپلیکیشن GazeCapture استفاده کرده‌اند، او فکر می‌کند اگر محققان بتواند از ۱۰ هزار نفر داده جمع‌آوری کنند، می‌تواند میزان خطای سیستم‌شان را که iTracker نام دارند، نیم سانتی‌متر کاهش دهند.

کلسا امیدوار است که از این فناوری برای تخشیص بیماری‌ها استفاده شود. مثلا بعضی از پژوهش‌ها نشان داده‌اند که با بررسی نحوه‌ی حرکت چشم می‌توان بیماری‌هایی مثل اسکیزوفرنی و آسیب مغزی را تشخیص داد.

 

 

 

beytoote.com

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط نازی در تاریخ 1395/04/15 و 15:42 دقیقه ارسال شده است

عالیه!

این نظر توسط سحر در تاریخ 1395/04/14 و 16:40 دقیقه ارسال شده است

عيد را بهانه کنيم تا به همه کساني که دوستشان داريم سلامي بکنيم...
عيد سعید فطر رو پیشاپیش به شما دوست عزیز تبریک ميگم... باعث افتخاره به سايت منم سر بزنين


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی